Milosavljev spreman za Katar i Svjetsko prvenstvo :: Semberija INFO ::

 

Milosavljev spreman za Katar i Svjetsko prvenstvo


Jedan od najboljih rukometnih golmana Evrope, Srbin Dejan Milosavljev, biće spreman za Katar i nastavak Svjetskog prvenstva, te na raspolaganju selektoru Toniju Đeroni.

Bila je Srbija lišena pomoći Milosavljeva na startu Svjetskog prvenstva, ali je jedan od najboljih golmana Evrope danas dobio zeleno svijetlo Fukse Berlina i od sutra će biti na raspolaganju selektoru Toniju Đeroni. 

Momak iz Dolova danas je stigao u Katovice i pridužio se "Orlovima" na Svjetskom prvenstvu. Zanimljivo je da je odluka Fukse Berlina došla tek nakon utakmice Srbije i Njemačke budući da bi Bandino prisustvo bilo od ogromne koristi za četu Tonija Đerone. 

Očekuje se da bi Milosavljev trebalo da bude u sastavu u utorak protiv Katara u posljednjem meču Grupe E koji odlučuje o tome koja će selekcija da prenese dva boda u narednu rundu.  Golman reprezentacije Srbije je na svom Instagram profilu objavio da se pridružuje saigračima u Katovicama.

Milosavljev je trenirao u Staroj Pazovi individualno, ali je potom morao za Berlin na dodatne preglede. Nije ga bilo u dvomeču protiv Švedske, a kasnije ni protiv Alžira i Njemačke. Ipak, Srbija je sada dobila ogromno pojačanje među stativama. 

Đerona sada ima na raspologanju 18 igrača. Umjesto Vejina u timu će biti Jovica Nikolić koji će debitovati na velikim takmičenjima, dok bi Milosavljev trebalo da zamijeni Milana Bomaštara i pridruži se Vladimiru Cuparu na golu "Orlova".

(Nezavisne)