PRIJEM ZA ČLANOVE TEKVONDO KLUBA ,,JOPA'' I ZLATNOG NjEGOŠA PANTIĆA :: Semberija INFO ::

 

PRIJEM ZA ČLANOVE TEKVONDO KLUBA ,,JOPA'' I ZLATNOG NjEGOŠA PANTIĆA


Danas je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić upriličio prijem za trenera i sportiste Tekvondo kluba ,,JOPA" iz Bijeljine. Neposredni povod za prijem bilo je nedavno održano Prvenstvo BiH u Zenici na kojem je bijeljinski klub ostvario odlične rezultate.

Trener Svjetlan Vujadinović, nosilac crnog pojasa 4. dan, upoznao je gradonačelnika da se, od osam takmičara koji su učestvovali na prvenstvu njih šest vratilo sa medaljama i to, dvije bronzane, tri srebrene i jedna zlatna. U ekipnoj konkurenciji od 38 klubova na prvenstvu Tekvondo klub ,,JOPA" je osvojio visoko treće mjesto.

Zlatnu medalju u juniorskoj konkurenciji osvojio je Njegoš Pantić kojem je to sedma uzastopna zlatna medalja na državnim prvenstvima Bosne i Hercegovine! On će predstavljati BiH i Grad Bijeljinu na Evropskom prvenstvu u tekvondou za sve uzraste koje se od 21. do 25. novembra 2020. godine održava u Zagrebu. Kao nagradu za dugogodišnji predan sportski rad i podršku za odlazak na Evropsko prvenstvo gradonačelnik Mićo Mićić je uručio 2.000 KM ovom trofejnom klubu.

-Zbog ovakvog kluba Grad Bijeljina i jeste zaslužio titulu Evropskog grada sporta 2020. Pričinjava nam veliko zadovoljstvo da u našem gradu imamo klub u kojem se ovako kvalitetno radi sa omladinom. Na putu postizanja vrhunskih rezultata podržali smo i klub i Njegoša kojem želimo da nam iz Zagreba donese još jednu medalju," poručio je gradonačelnik.

Semberija info