U CILjU PROMOCIJE KOŠARKE :: Semberija INFO ::

 

U CILjU PROMOCIJE KOŠARKE


Košarkaški savez Republike Srpske radi na svim poljima kako bi košarka svakim danom bila sve bolja i zastupljenija.

Osim rada na terenu, Košarkaški savez Republike Srpske želi da se približi korisnicima i na globalnim mrežama. 

Tako je u funkciji novi, oficijelni sajt KSRS, modernijeg dizajna. Osim modernijeg dizajna, naslovna strana sajta KSRS dobila je i novi izgled, gdje će korisnici moći da odaberu kategorije i teme koje ih najviše interesuju. 

Na novom sajtu ćete u narednom periodu moći pronaći podatke o svim klubovima i igračima koji učestvuju u Prvoj ligi Republike Srpske, kao i onima koji igraju niži rang. Moći ćete saznati i pojedinosti iz rada svih Područnih saveza, kao i mlađih kategorija, kojima će biti posvećena posebna pažnja. Uredno će biti postavljani i bilteni svih kategorija u obje konkurencije od pionira do seniora.

U narednom periodu biće biran i najkorisniji igrač kola, sve u cilju promocije košarke. 

S obzirom na to da je novi sajt tek postao dostupan, kao i da su trenutno takmičarske sezone u okviru KSRSa pri kraju, svakako da će uslijediti ažuriranje svih podataka, kao i stavljanje u funkciju i drugih inovacija na sajtu, do početka naredne sezone.

Posjetite novi redizajnirani sajt na adresi: www.ks.rs.ba, uz sportski pozdrav, poručuje Aleksandar Đurđević, predsjednik Košarkaškog saveza RS.