Završen drugi "Soccer kamp" :: Semberija INFO ::

 

Završen drugi "Soccer kamp"


Juče je na Jahorini završen sedmodnevni, drugi po redu "Soccer kamp" u organizaciji škole fudbala za djevojčice i dječake "Soccer kids Bijeljina".  


 
Znamo da se još nisu slegli utisci o kampu, ali smo iskoristili priliku po povratku u Bijeljini, da pitamo organizatore kako su zadovoljni kampom i kako je uopšte protekao sam kamp.
 
"Naravno da tek treba sumirati utiske i napraviti detaljnu analizu svega što je urađeno u proteklih 7 dana. Opšti utisak je da je kamp bio odličan, učesnici prezadovoljni i da su ispunjeni svi zacrtani ciljevi kampa". - kažu organizatori kampa.  
 
Sami ciljevi i zadaci koji su stavljeni pred učesnike kampa nisu bili preteški, ali su zahtjevali ozbiljan pristup i rad na terenu.
 
"Bilo nam je veliko zadovoljstvo raditi sa ovom grupom. To su djeca koja su već u trenažnom proces i koja shvataju šta se traži od njih na terenu. Ono što smo od njih zahtijevali jeste rad, red i disciplina, koji su ključ za gradnju uspješnog sportiste. Stečeno znanje i iskustvo svoje efekte imaće već na sledećem treningu, utakmici ali i van sporta. - naglašavaju treneri sa kampa.
 
Kamp je bio vrlo sadržajan koliko smo mogli da ispratimo kroz svakodnevno oglašavanje.
 
"Pored treninga koje smo imali svaki dan odigrali smo 4 prijateljske utakmice i upoznali nove drugare. Imala smo predavanja o pravilima fudbalske igre i o tome šta je zdravo da jedemo. Bili smo u prirodi, išli na izlete, najljepše je bilo u avantura parku i bazenu".- rekao je jedan od učesnika kampa, koga je je brat nestrpljivo čekao da se pozdrave.
 
Iako "sokeraši" neće priznati, možemo slobodno reći da je ovo bio internacionalni kamp, jer su na kampu bili po jedan dječaka iz Amerike, Rusije, Danske i Švajcarske. 
 
Sledeće godine nas očekuje u istom terminu SOCCER KAMP 3 koji već sada možemo najaviti kako bi što više djece dobilo priliku da trenira u jednom prirodnom i zdravom ambijentu uz edukativna predavanje, a sve kroz igru i druženje. 
 
Koordinator kampa Biljana Petrović,  zahvalila se svim učesnicama kampa i čestitala na uspješno završenom kampu. Posebnu zahvalnost iskazala je svom timu, koji su bili predani svom poslu prof. Rajku Đorđiću,  prof. Predragu Đjuriću kao i doktoru Bojanu Kenjiću koji je budnim okom pratio djecu i svoje iskustvo i znanje prenosio na njih svih sedam dana.