JUNIORI FK RADNIK U PRVOJ EKIPI: NAGRADA I ŠANSA ZA NAJBOLjE :: Semberija INFO ::

 

JUNIORI FK RADNIK U PRVOJ EKIPI: NAGRADA I ŠANSA ZA NAJBOLjE


Vikend pred nama rezervisan je za utakmice 30. kola Prve lige Republike Srpske za fudbalere. Bijeljinski Radnik je najveći dio aktuelne sezone proveo na čelnoj poziciji prvoligaškog karavana gdje se nalazi i danas, sa 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani FK „Laktaši“.

Obzirom da se samo čudo može ispriječiti između FK „Radnik“ i titule prvaka Republike Srpske u klubu su odlučili da u narednih pet kola Prve lige RS šansu daju četvorici juniora. Radi se o momcima koji imaju stipendijske ugovore sa Radnikom i koji su ove sezone nosili plavi dres u juniorskoj Premijer ligi BiH te su svojim igrama privukli pažnju šefa stručnog štaba prve ekipeVelibora Đurića. Riječ je o Mići Jevtiću (2005., štoper), Andreju Krstiću (2006., krilni napadač), Ognjenu Klenpiću (2006., centralni napadač) i Draženu Krajišniku (2005., golman).

- Ovo je još jedna potvrda da klupsko rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Nedeljkom Ćorićem računa na naše mlade fudbalere i pruža im bezrezervnu podršku u daljem razvoju“, stoji u saopštenju Fudbalskog kluba „Radnik“.
 
Semberija ifno