FK „Radnik“ dobio novog sponzora :: Semberija INFO ::

 

FK „Radnik“ dobio novog sponzora



U službenim prostorijama FK „Radnik“ Bijeljina danas je potpisan sponzorski ugovor između najvećeg fudbalskog kluba u Semberiji i sportske kladionice BetOle. Rezultat je ovo nastojanja uprave kluba da obezbijedi što bolje materijalne preduslove za realizaciju postavljenih ciljeva. Kompanija Weld Mag DOO iz Brčkog odlučila je bili generalni sponzor Fudbalskog kluba „Radnik“ za sezonu 2023/24. promovišući svoj brend BetOle. 



- Na prošloj konferenciji najavio sam potpisivanje novih sponzorskih ugovora sa renomiranim kompanijama i to se danas ostvarilo. Današnji događaj je veliki podstrek svim klupskim strukturama i izuzetno smo zadovoljni što je došlo do ozvaničenja saradnje, a kompaniji BetOle smo zahvalni što je pokazala visok nivo društvene odgovornosti prema našem kolektivu, ali i svim Bijeljincima kojima je Radnik u srcu“, izjavio je Goran Janjić, sportski direktor FK „Radnik“.

Direktor kompanije BetOle, Miodrag Todorović naglasio je lidersku poziciju ove kompanije na tržištu BiH i regiona, te da je današnje potpisivanje ugovora o sponzorstvu logičan slijed događaja jer postoji snažna opredijeljenost ove kompanije ka podršci najvećem sportskom brendu Semberije.



- Svjesni istorije kluba, njegove tradicije, ali i prepoznatljivosti brenda, odlučili smo se da podržimo klub u periodu njegove potpune afirmacije. Ne krijem činjenicu da nas je posebno privukla ambicija kluba za najvišim plasmanom, uvidjevši da dijelimo iste vrijednosti, odnosno pobjednički mentalitet. Nije bilo druge opcije nego da se ovim sporazumom o partnerstvi uvežemo i zajedno krenemo u pobjede“, rekao je Miodrag Todorović.

Iz kluba i kompanije BetOle najavili su da sve navijače očekuju vrijedna iznenađenja na utakmicama, te još jednom pozvaju sve ljubitelje sporta da podrže fudbalere Radnika u ovoj sezoni.