Navijači stižu u Beč, Vranješ uvjeren u dobar rezultat :: Semberija INFO ::

 

Navijači stižu u Beč, Vranješ uvjeren u dobar rezultat


BANjALUKA - Fudbaleri Borca sa nestrpljenjem čekaju deveti nastup na međunarodnoj sceni. Crveno-plavi su sinoć  odradili trening na glavnom terenu u terminu utakmice.

Dva osvajača Srednjeevropskog Mitropa kupa igraće večeras od 20.30 časova na "Đenerali Areni" i boriće se za plasman u treće kolo Lige Konferencije.

Stojan Vranješ, član šampionske generacije se po treći put vratio u Borac.

- Očekuje nas dobar protivnik, zahtjevna utakmica, kako fizički, tako i taktički. Mislim da je ekipa, dobro radila na pripremama i učinićemo sve da u ovoj utakmici napravimo dobar rezultat i sjajnu uvertiru za meč u Banjaluci. Mislim da su momci spremni i da će dati svoj maksimum u ovom duelu, rekao je Vranješ.

U Borcu se nadaju dobrom rezultatu.

"Ako pogledate ekipu, mislim da smo dobili puno na brzini, na iskustvu i mislim da uz neke stvari koje smo dogovarali možemo da iznenadimo protivnika. Znamo svi da igraju visoki presing, da su fizički spremni, ali skautirali smo ih i vidjeli da tu ima puno nedostataka, puno prostora. Na nama je da ostanemo skoncentirani i mislim da možemo da napravimo dobar rezultat  poručio je Vranješ.

Put Beča krenuo je veliki broj navijača Borca, tako da će Banjalučani da imaju ogromnu podršku.

-To će nam biti vjetar u leđa. Naši navijači su 12. igrač i uz njih je sve puno lakše. Najavljeno je da će doći u velikom broju i siguran sam da ćemo u ovom duelu dati maksimum kako bismo ih obradovali. Atmosfera u ekipi je dobra, igrači koji su došli sa strane polako upoznavaju šta znači Borac za Banjaluku i za bh. fudbal. Mi stariji igrači koji smo tu moramo još malo da im približimo sve to, da se uklope i da pokažu svoj maksimum- rekao je na kraju Vranješ.

Milan Makarić, najbolji strijelac Superlige Srbije iz sezone 2020-21.godine je skoro stigao u Borac

- Prve impresije su odlične. Odmah mi je bilo jasno u kakav klub sam došao, ovo je najveći klub u BiH. Što se tiče p utakmice sa Austrijom, očekuje nas kvalitetan meč sa veoma jakim protivnikom. Svi željno iščekujemo da ta utakmica počne i nadamo se prolasku dalje", ističe novi napadač Borca.


Glas Srpske