Prvi "Soccer kamp" :: Semberija INFO ::

 

Prvi "Soccer kamp"


Tokom dvanaest godina dugog i uspješnog rada sa najmlađima organizujemo prve fudbalske pripreme van našeg grada, odnosno prvi Soccer kamp za djevojčice i dječake.

Pripremni kamp održaće se u periodu od 1. do 6. jula u SRC "Olimp" Pale/Jahorina, i to za uzrastne kategorije: 2008. 2009. 2010. 2011. 2012. 2013. 2014. i 2015. godište.



Soccer kamp obuhvata šestodnevne pripreme u sjajnim uslovima za treninge. Trenizi će se odvijati dva puta dnevno (prijepodne/popodne) uz stručni nadzor 5 trenera. Fokus rada biće na tehničkim i taktičkim elementima igre. Polaznici kampa imaće priliku da pokažu svoj talenat i stečene vještine i znanja kroz prijateljske utakmice koje će biti sastavni dio priprema. 

Djeca će biti pod stalnim nadzorom 5 trenera koji putuju sa njima, a to su: Biljana Petrović, Rajko Đorđić, Predrag Đurić,  Zorana Stankić i Goran Jandrić.

Tokom boravka na priprema djeca će odsjesti u hotelu SRC "Olimp" Pale. Smještena u moderno opremljene dvokrevetne i trokrevetne sobe. SRC "Olimp" u svom kompleksu posjeduje: zatvoreni sportski teren, zatvoreni bazen, spa centar kao i prostor za razonodu.

Cijena kampa je 490,00KM i pored svega navednog obuhvata i
- prevoz Bijeljina-Pale/Jahorina-Bijeljina
- 5 noćenja na bazi  punong pansiona
- obilazak Sarajeva,
- trening na najvećem vrhu Jahorine-Ogorjelica,
- edukativna predavanja o načinu ishrane kao i o pravilima fudbalske igre,
- utakmica sa Sf “Olimp” kao i sa FK “Zeljo” Sarajevo.

Mogućnost plaćanja na rate kao i sve dodatne informacije možete dobiti na sljedeće brojeve telefona: 065/680-740 i 065/896-978

Polaznici kampa mogu biti svi koji treniraju fudbal, a žele da prođu naš kamp kako bi stekli nova iskustva i upoznali nove drugare.

Svi učesnici kampa gratis dobijaju 3 majice, šorts i kačket.

Igraj fudbal, budi srećan, Soccer kamp te čeka!!!

https://fb.watch/iNE9JB3X-R/