Zmajevi na Bilinom polju dočekuju Slovačku, uživo na BHRT-u :: Semberija INFO ::

 

Zmajevi na Bilinom polju dočekuju Slovačku, uživo na BHRT-u


Izvor: BHRT (A.P.)

Fudbaleri Reprezentacije Bosne i Hercegovine i Slovačke večeras u Zenici od 20:45 časova igraju meč posljednjeg kola grupe J kvalifikacija za EURO 2024.  Utakmicu možete pratiti u programu BHRT-a.

Reprezentacija BiH je trenutno peta u grupi sa samo devet bodova i ranije je ostala bez šansi za direktan plasman na EURO.

S obzirom na nezadovoljstvo navijača, koje su izrazili nakon poraza od Luksemburga kada su Zmajevi izgubili 4:1, ne očekuje ni da će stadion Bilino polje biti popunjen, niti da će atmosfera biti onakva na kakvu smo navikli.

Juče je održan posljednji trening naše reprezentacije na Grbavici pred večerašnji meč.

Selektor Reprezentacije BiH Savo Milošević je rekao da će u večerašnji meč ući sa drugačijim sastavom od onog u Luksemburgu.

"Znam da su ljudi ljuti, ali moramo izvući najviše pred baraž u martu", poručio je selektor Zmajeva.

Milošević je rekao da su neki igrači u prošlom meču protiv Luksemburga pokazali da su spremni.

"Mislim da ima i nešto pozitivno od poraza u Luksemburgu. Mislim da i ne moram navoditi imena. I okom se moglo vidjeti koji su bili spremni da idu preko granica na terenu. Kada sam došao kazao sam da će svaki igrač morati dati maksimum. Na svim utakmicama je bilo jasno koji momci su bili spremni ići preko granica. Tu ubrajam i neke nove, koji nisu bili pozivani prije moga mandata", rekao je selektor Milošević.