TENISKI KLUB „AS“ OKUPIO KREMU MLADIH TENISERA :: Semberija INFO ::

 

TENISKI KLUB „AS“ OKUPIO KREMU MLADIH TENISERA


U subotu, 29. juna, na terenima Teniskog kluba "AS" u Bijeljini održan je turnir druge kategorije za tenisere do 12 godina. Turnir, pod nazivom "OP Bijeljina", održava se već 20 godina a sjajnu atmosferu i odlične mečeve sa puno emocija, pokazali su mladi teniseri iz nekoliko gradova Bosne i Hercegovine. Ove godine titulu u ženskoj konkurenciji odnijela je Anja Majkić iz Banjaluke, dok je kod dječaka više od ostalih pokazao Boris Jelinić iz Tuzle. Nakon duge borbe, druga mjesta pripala su Nataliji Sulaver iz Trebinja, te Ivanu Mihajloviću iz Brčkog.





-Tenis treniram nešto manje od godinu dana. Za to vreme sam dosta naučio. Omiljeni udarac mi je servis, zato što brzo mogu da dođem do poena. Počeo sam da treniram tenis zato što sam gledao mečeve Novaka Đokovića. Volim da idem na takmičenja zato što mogu da budem uspješan i da se družim. Do sada sam išao na tri turnira. Voleo bih da jednog dana budem uspješan kao Novak“, rekao je Nemanja Lukić.



-Dolazim iz Bijeljine i treniram tenis od svoje četvrte godine. Ovaj sport sam zavolio jer sam gledao svog tatu kako igra tenis po raznim turnirima. Moj omiljeni teniser je Siner zbog toga što igra šampionski. Za kraj, moj cilj u tenisu je da postanem broj jedan“, izjavio je Andrej Gavrić.





(Semberija info)