Mbape poslije potpisa: Ostvario sam svoj san :: Semberija INFO ::

 

Mbape poslije potpisa: Ostvario sam svoj san


Foto: Tanjug/AP
Francuski fudbaler Kilijan Mbape po prvi put se obratio navijačima Real Madrida sa kojim je danas potpisao petogodišnji ugovor.

Mbape je pozdravljen ovacijama kada je na travu "Santjaga Bernabeua" po prvi put izašao u beloj opremi "kraljevskog kluba".

"Pokušaću da pričam na španskom. Sjajno je biti ovdje, sanjao sam tokom mnogo godina da igram za Real Madrid i danas se moj san ostvario. Srećan sam. Zahvalio bih predsjedniku Peresu koji mi je vjerovao od prvog dana. Mnogo toga se desilo, ali hvala. Hvala i svim ljudima koji su omogućili da budem ovdje. Vidim čitavu svoju porodicu, moju majku koja plače", rekao je Mbape koji je potom poljubio grb Reala.

Pa je potom dodao.

"Sjajan dan. Od kada sam bio dijete samo sam imao jedan san i to što sam ovdje mi mnogo znači. Hvala navijačima Madrida što su mi tokom svih ovih godina pružali podršku. Sada imam još jedan san, da ispunim očekivanja. Daću svoj život za ovaj klub i grb."
 
Obratio se i klincima kojih je bilo dosta među 85.000 onih koji su došli da podrže novo pojačanje kluba.

"Imam poruku za najmlađe. Bio sam dijete kao i vi. Sa posvećenošću možete ostvariti sve što želite", nastavio je Mbape.

Za kraj, svima dobro poznat pozdrav.

"Ponosan sam što sam ispunio svoj san i postao igrač najboljeg kluba u fudbalskoj istoriji. Nadam se da neću zaplakati do kraja. Sada, svi zajedno – 1,2,3 Hala, Madrid", zaključio je Mbape.
 
(Tanjug)