Stefan Rakić postao nezamjenjiva karika u igri šampiona :: Semberija INFO ::

 

Stefan Rakić postao nezamjenjiva karika u igri šampiona



U utakmici četvrtog kola Premijer futsal lige BiH, ekipa KMF "Radnik MD Shop" gostovala je u Širokom Brijegu. U Bijeljinu su se vratili sa punim plijenom i trenutno su, uz Slogu iz Gornjeg Vakufa, ekipa sa maksimalnim učinkom. 

Od početka ove futsal priče akcenat koji Bijeljinci forsiraju su igrači iz Semberije i okoline, a u prethodne tri sezone taj recept je dao rezultat i tri titule su stigle u Bijeljinu. 



Jedan od onih momaka kojima je pružena prilika da sa prekaljenim asovima futsala pokaže svoje umjeće je i "povučeni" Stefan Rakić, koji već treću godinu nosi plavi dres. Stefan je i u prethodnom periodu pružao odlične partije, te je postao jedan od nezamjenjivih karika u igri šampiona. Rakić je pogađao tri puta protiv Hercegovine, a takođe je nemjerljiv i njegov defanzivni angažman. Sigurno da je on budućnost bh. futsala.



-I dalje ćemo, ugledajući se na ovaj primjer, nastaviti sa promocijom naših juniora u prvom timu. Šansu protiv Hercegovine dobili su naši juniori Ognjen Marković i Mihailo Trifković, kao i mladi Filip Jovanović. KMF "Radnik MD Shop" ne brine za budućnost", stoji u saopštenju za javnost KMF "Radnik MD Shop"