OK „RADNIK“: NASTUP ZA ISTORIJU :: Semberija INFO ::

 

OK „RADNIK“: NASTUP ZA ISTORIJU


OK „Radnik“, aktuelni šampion BiH u odbojci nastupao je prethodne dvije večeri u Beogradu na kvalifikacionom turniru za učešće u CEV Ligi šampiona. Bijeljinski odbojkaši su se na turniru sastali sa izuzetno jakim protivnicima, ekipom beogradskog Partizana i ekipom Olimpijakosa iz Grčke. Povodom njihovog nastupa prenosimo impresije Darka Manojlovića, predsjednika UO OK „Radnik“.

-Kako dva poraza pretvoriti u pobjedu? Izgleda nemoguće, ali može i to, ako ste Odbojkaški klub „Radnik“ iz Bijeljine. Prethodna dva dana igrali smo kvalifikacioni turnir CEV Lige šampiona u odbojci. U Beogradu, u kultnoj dvorani Aleksandar Nikolić (Pionir) i to na taraflex podlozi. I naše utakmice prenosi TV Arena sport uživo.

Dal' je to moguće?

Radnik igra u Pioniru kvalifikacije za LŠ i to protiv Olimpijakosa i Partizana (iako sam Partizanovac ovaj put crno-beli na drugo mjesto iz mnogo razloga, al' neću sad o tome). Moguće je, dokazali smo, vidjeli ste, čuli ste. Lijepo je biti Radnikovac, Bijeljinac u utorak i srijedu. Al' nije samo ta dva dana, nego tokom 2023. je plava boja baš u modi. I biće nadam se Radnik u modi i sljedeće godine.

Rekoh jednom drugaru, ja sam svoje odbojkaške snove ostvario ove godine, tri titule, Liga šampiona, kud ćeš dalje... Kaže on meni, ljestvica uvijek može ići gore, uvis.

Mnogo poruka sam dobio sinoć. Čestitaju svi, hvale nas. I u pravu su. Treba hvaliti Odbojkaški klub „Radnik“ za čistu i iskrenu sportsku priču svih ovih godina.

Bravo za momke koji su bili na terenu, trenere, za navijače koji su nas bodrili u Beogradu i pored malih ekrana, a poseban pozdrav za društvo iz restorana Dva Jelena.

Ako nas volite i navijate za Radnik, dođite u subotu u 16h u dvoranu Gimnazije kada igramo protiv Gacka u 4. kolu Premijer lige BiH.

(Semberija info)