Džudisti Pantera šampioni Balkana u Istanbulu :: Semberija INFO ::

 

Džudisti Pantera šampioni Balkana u Istanbulu



Za Džudo klub "Panter" svi znaju da je dugogodišnja riznica šampionskih generacija i titula gdje god da su nastupali a još jedna vijest i potvrda dugogodišnjeg mukotrpnog rada i ulaganja u mlade džudiste stiže iz Istanbula!

Prethodnog vikenda je u Turskoj održano Balkansko prvenstvo za seniore U23 gdje su učešće uzeli naši džudisti. Predan rad, disciplina i talenat naših mladih takmičara u jakoj konkurenciji iz 13 zemalja učesnica, nagrađen je šampionskim medaljama! Pavle Vujnović u kategoriji +100kg osvojio je zlatnu medalju i time postao šampion Balkana.

Već poznate sestre Đurić u džudo sportu, osvajačice brojnih medalja, Jovana u kategoriji -52kg, Milica i Milkica u kategoriji -48kg, ovaj put okitile su se bronzanim odličjima. Takmičare je pripremao i vodio trener Vladimir Đokić, kako navode iz Džudo kluba „Panter“. 

"Nikada nećemo biti sebični u isticanju velikih uspjeha naših takmičara, jer smatramo da je to najbolji podstrek za ulaganje u našu omladinu. Ovakav rezultat se ne dešava često ili rijetko kada se dešava u bilo kom sportu, jer smo na Balkanskom prvenstvu za seniore osvojili četri medalje,ponoviću četri medalje (jedno zlato i tri bronzane medalje) i donijeli ih u Grad Bijeljinu i našu Republiku Srpsku. To je veliki rezultat prije svega za naše takmičare, naš Klub, naše trenere, roditelje, Džudo Savez Republike Srpske, Grad Bijeljinu, Republiku Srpsku i sve one prijatelje koji cijene i poštuju naš rad i koji nas pomažu na određen način a sve je ovo samo produkt svega onoga što smo mi radili i što trenutno radimo u klubu. Biti ovako nagrađen na Balkanskoj sceni, smijem reći pokoriti Balkan, nije i ne smije biti tek neka vijest u društvu. Ponosni smo našeg šampiona Pavla Vujnovića, naše dame Jovanu, Milicu i Milkicu, našeg velikog stručnjaka i trenera Vladimira Đokića, na zajednički rad, trud i borbu koju svakodnevno vodimo i nećemo stati. Moram napomenuti da su džudisti „Pantera“ samo u ovoj godini donijeli 10 balkanskih medalja za naš Klub, za naš Grad Bijeljinu, za naš Džudo Savez Republike Srpske i Republiku Srpsku. Nadamo se da će se naši veliki rezultati u ovoj godini, a posebno ovi poslednji, znati cijeniti i poštovati i u našem Gradu Bijeljini i u Republici Srpskoj. Čast je biti na čelu ovog velikog džudo tima, koga svakog dana jačamo i stvaramo nove šampione", poručio je predsjednik Džudo kluba „Panter“ Bijeljina, Ognjen Đuka.