TROFEJ BIJELjINE POJEDINAČNO PRIPAO HAMZI ČAJIĆU IZ LUKAVCA - EKIPNO "ENERGIJI" IZ BANjA LUKE :: Semberija INFO ::

 

TROFEJ BIJELjINE POJEDINAČNO PRIPAO HAMZI ČAJIĆU IZ LUKAVCA - EKIPNO "ENERGIJI" IZ BANjA LUKE


Uspješna organizacija Drugog otvorenog Karate prvenstva Grada Bijeljine “Trofej Bijeljine 2019“

Juče u Bijeljini, 9. juna 2019. godine, u organizaciji karate kluba UNSU, pod pokroviteljstvom SO Grada Bijeljine i Ministarstva za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske i uz podršku Karate saveza BIH i Karate saveza Republike Srpske, uspješno je organizovano drugo po redu Otvoreno karate prvenstvo Grada Bijeljina “Trofej Bijeljine 2019“.I pored činjenice da su se istoga dana održavala čak tri međunarodna karate  turnira u BiH, turnir u Bijeljini ponovo odlično posjećen i kvalitetan! Učešće je uzelo 49 klubova sa 520 učesnika iz čak šest zemalja koji su se takmičili u oko 600 kategorija.

Tokom cijeloga dana, svi ljubitelji karate sporta mogli su da uživaju i istinskom karate spektaklu organizovanom na jednom vrlo zavidnom nivou.

U revijalnom dijelu “Super 8 Seniors“ učestvovali su Bojan Bošković iz Crne Gore, Hamza Čajić, Saša Nedić, Luka Vuković iz Bosne i Hercegovine, zatim Đorđe Tešanović,  Nenad Jeremić i Mladen Popović iz Srbije.Viđeno je niz vrhunskih mečeva nakon kojih je najuspješniji bio Hamza Čajić, dok je drugo mjesto pripalo Luki Vukoviću. Dva treća mjesta pripala su Bojanu Boškoviću i Đorđu Tešanoviću. Svi oni nagrađeni su novčanim i robnim nagradama i zasigurno su podigli kvalitet cjelukupnog događaja. Treba još napomenuti fenomenalne djevočice i dječake iz Kulturno -umjetničkog društva “Lazarica“ iz Batkovića.U Generalnom plasmanu klubova titulu najuspješnijeg kluba ponio je KK “Energija“ iz Banja Luke. Drugi po uspješnosti bio je KK “Zmaj“ iz Gradačca, a na trećem mjestu našao se KBS “Tuzla Sinbra" iz Tuzle.

Kao organizatori zadovoljni smo odzivom i organizacijom, a prije svega kvalitetom učesnika.

Ono što je sigurno to je da već sada možemo najaviti treći po redu “Trofej Bijeljine 2020“ naredne godine, ali u nešto ranijem terminu, o čemu ćemo odlučiti krajem godine.

Na kraju želimo se zahvaliti, pokroviteljima turnira; SO Grada Bijeljine, Ministarstvu za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske, zatim sponzorima; Osiguravajućem društvu “Atos“, Auto školi “Gavrilović“, Auto školi “Stop“. Pored njih, veliko hvala članovima kluba, roditeljima, prijateljima koji su dali veliki doprinos cjelokupnoj organizaciji.

Pres služba KK “UNSU