U Loparama rasvjetljena krađa električne energije :: Semberija INFO ::

 

U Loparama rasvjetljena krađa električne energije Policijski službenici Policijske stanice Lopare, rasvjetlili su krivična djela ,,Krađa električne energije ili prirodnog gasa“ i ,,Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Naime,29.11.2023. godine nadležna policijska stanica, od strane oštećene, zaprimila je prijavu, da je lice N.T. neovlašteno ulazio u dvorište njene porodične kuće u mjestu Piperi, kojom prilikom je oštetio žičanu ogradu, kao i da je u njenom dvorištu nabacio svoje kablove na vod niskonaponske mreže i ostvario kontakt mimo mjerenja radi otuđenja električne energije.

Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta. Nadalje, prilikom preduzimanja istražnih radnji kod lica N.T. pronađeni su  i predmeti koji se dovode u vezu sa gore izvršenim krivičnim djelima.

Nakon kompletiranja predmeta protiv lica N.T. sledi Izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ,,Krađa električne energije ili prirodnog gasa“ i ,,Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.
 
 
 
                                                                                           PORTPAROL
 
                                                                                      Aleksandra Marić