Informacija o vodosnabdijevanju – srijeda 11.01.2023. :: Semberija INFO ::

 

Informacija o vodosnabdijevanju – srijeda 11.01.2023.



          Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i blindiranja vodovodnog priključka, danas će, u vremenu od 08:00 do 15:00 časova, dolaziti do prekida u vodosnabdijevanju, u trajanju od tri do četiri sata, u Ulici Galac u Bijeljini, uključujući sve susjedne, priključne ulice, te u naselju Popovi.   

          Zbog jutrošnjeg iznenadnog kvara u nadležnosti Elektro prenosa BiH došlo je do prekida u napajanju električnom energijom većeg dijela grada Bijeljina pa i Izvorišta vode za piće „Grmić“, što je izazvalo i kraći prekid u radu pumpnih postrojenja na Izvorištu. Situacija je normalizovana oko 08:45 h pa se postepeno normalizuje i pritisak u gradskoj vodovodnoj mreži.

           Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.        

           Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokaciji, da pripreme neophodne rezerve vode za navedeni vremenski period.

          Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com