Sutra pretežno oblačno sa kišom :: Semberija INFO ::

 

Sutra pretežno oblačno sa kišom


ISTOČNO SARAJEVO- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima.


Promjenljivo do pretežno oblačno i toplije vrijeme, vjetrovito, sa kišom koja će padati uglavnom na jugu i zapadu zemlje, ali povremeno i u ostalim krajevima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Na jugu i jugozapadu lokalno će biti obilnijih i intenzivnijih padavina. U toku noći na subotu kiša će padati u svim krajevima.

Vjetar umjeren do pojačan južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od šest do 12, na jugu do 16, a dnevna od 13 do 19 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavaoda.

Danas je u BiH bilo pretežno oblačno vrijeme.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica nula, Novi Grad dva, Šipovo i Gradačac tri, Srbac, Čemerno, Doboj i Tuzla četiri, Bijeljina, Prijedor, Sokolac, Srebrenica, Bihać, Drvar, Ivan sedlo i Sarajevo pet, Banjaluka, Gacko, Sanski Most i Zenica šest, Rudo i Zvornik sedam, Višegrad, Drinić, Kalinovik, Mrkonjić Grad i Foča osam, Nevesinje i Han Pijesak devet stepeni Celzijusovih.

Deset stepeni izmjereno je u Bileći, Kneževu, Livnu, Mostaru, Širokom Brijegu i Stocu, Ribniku 11, Trebinju i Neumu 12, dok je u Bugojnu bilo 13 stepeni Celzijusovih.


Glas Srpske