Lišen slobode zbog krivičnog djela „Učestvovanje u tuči“ :: Semberija INFO ::

 

Lišen slobode zbog krivičnog djela „Učestvovanje u tuči“


Policijski službenici Policijske stanice Lopare, lišili su slobode lice E.A. iz Koraja opština Lopare, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Učestvovanje u tuči“.
 
Naime, nadležna Policijska stanica, 08.06.2022. godine nekoliko minuta nakon ponoći zaprimila je prijavu, da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u Ugostiteljskom objektu u Koraju, između lica E.A. i A.Ž. obojica iz Koraja.
 
Po zaprimljenoj prijavi, na lice mjesta odmah su izašli policijski službenici. Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je, da je oštećen inventar ugostiteljskog objekta, kao i da je razbijeno vjetrobransko staklo na putničkom automobilu koje je bilo parkirano ispred objekta.Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta.
 
Lice A.Ž. u navedenoj tuči zadobio tjelesne povrede, nakon ukazane medicinske pomoć u Domu zdravlja Čelić, transportovan je na Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje je zadržan na daljem liječenju.
 
O svemu navedenom obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta nadležnom tužilaštvu  dostavi Izvještaj o počinjeniom krivičnom djelu „Učestvovanje u tuči“.
 
 
                                                                              PORTPAROL  POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA      
                                                                                                                                                                  
                                                                                                    Aleksandra Marić