JUBILEJ ORTAČKE TRGOVINSKE RADNjE ,,BOŽUR'': Trideset godina rada :: Semberija INFO ::

 

JUBILEJ ORTAČKE TRGOVINSKE RADNjE ,,BOŽUR'': Trideset godina rada


Ortačka trgovinska radnja ,,Božur'''obilježava 30-tu godinu postojanja i rada. ,,Božur'' je osnovan 13. septembra 1991. godine u Bijeljini zbog želje vlasnika da poslovnu praksu, naučenu u Sloveniji, prenese u svoj grad. U to vrijeme, ne samo u Bijeljini, nego i u drugim gradovima širom bivše Jugoslavije, bili su rijetki primjeri nastojanja da se pogrebna djelatnost unaprijedi i postigne evropski standard.

Za proteklih 30 godina rada ,,Božur'' je svoj rad prilagođavao zahtjevima korisnika, tržišta, podneblja, običajima, ali prvenstveno podizao kvalitet usluge, zbog koje je postao prepoznatljiv i stekao povjerenje klijenata. U Republici Srpskoj ,,Božur'' je jedini sertifikovan u skladu sa standardima Evropske unije i posjeduje sertifikat EN 15 017, a u Bosni i Hercegovini ga posjeduje samo još jedna sarajevska firma. Korisnici znaju da uvijek mogu računati na tačnost i korektnost u pružanju usluge.

,,Božur'' nije samo porodični posao i tradicija, koja se nastavlja kroz rad nasljednika, nego obezbjeđuje egzistenciju drugim porodicama kroz zapošljavanje radnika koji rade u ,,Božuru''.

U želji da potraju još dugo i svojim radom olakšaju najteže trenutke svih nas, u kojima se neminovno moramo nekada naći, čestitamo jubilej.


Semberija info