Koalicija “Pokrenimo Bijeljinu” u Patkovači: ”Želimo ekonomski oporavak našeg grada, a ne da Semberija nastavi da tone” :: Semberija INFO ::

 

Koalicija “Pokrenimo Bijeljinu” u Patkovači: ”Želimo ekonomski oporavak našeg grada, a ne da Semberija nastavi da tone”


U prepunoj sali Doma kulture u Patkovači, večeras je održana tribina Koalicije “Pokrenimo Bijeljinu”.
Predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Milan Dakić, naveo je da postoji hiljadu razloga zbog kojih građani Bijeljine 19. marta treba da glasaju za opoziv gradonačelnika.



- Želimo da kažemo građanima koliko je Bijeljina u prethodne dvije godine stala i kako je svakog dana je sve teže. Želimo objasniti našim građanima da postoji hiljadu razloga zašto Bijeljina stagnira i zašto 19. marta treba da izađemo, glasamo za opoziv i da konačno pokrenemo Bijeljinu. Nadamo se velikom odzivu i promjenama 19. marta, poručio je Dakić.



- Ovo nije okupljanje protiv Ljubiše Petrovića, nego okupljanje za napredak Bijeljine. Želimo ekonomski oporavak našeg grada, a ne da Semberija nastavi da tone i bude poprište razdora, mržnje i sukoba, izjavio je večeras na tribini Narodne koalicije „Pokrenimo Bijeljinu“ u Patkovači lider Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić.

Nedeljko Ćorić iz SNSD-a  rekao je da među velikim brojem posjetilaca tribine Narodne koalicije „Pokrenimo Bijeljinu, vidi i one koji su ranije podržavali Ljubišu Petrovića.



- Očigledno je da i oni žele da iskažu nezadovoljstvo vođenjem grada. Narodna koalicija okupila je tim ozbiljnih ljudi koji imaju odgovore na sva pitanja koja muče građane i nakon opoziva ćemo pristupiti njihovom rješavanju. Želimo da živimo u gradu bez podjela i da budemo jedinstveni oko ključnih stvari. Političke razlike mogu da postoje, ali one ne smiju da dovode do konflikata. Okupljanje, širenja pozitivne energije i dobre atmosfere, ono je što ćemo nastaviti da radimo i nakon 19. Marta, rekao je Ćorić. 


Semberija info - S. Nikolić