Babalj: Iskrena podrška Aleksandru Vučiću :: Semberija INFO ::

 

Babalj: Iskrena podrška Aleksandru Vučiću


Iskrena podrška predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću u teškim trenucima u kojima se Srbija trenutno nalazi. Interes srpske zajednice na Kosovu i Metohiji jeste normalan život, mir i stabilnost u južnoj srpskoj pokrajini. Imamo potpuno povjerenje u predsjednika Vučića da će biti u stanju izboriti se sa svim izazovima koji su danas pred Srbijom, istakao je Darko Babalj, član Predsjedništva Srpske demokratske stranke.
 
„Republika Srpska i te kako razumije situaciju pred kojom se danas nalazi Srbija. Izazovi i međunarodni pritisak pred kojim se nalazi Srbija su najteži u poslednjih 15 godina i potrebno je da se okupi sva srpska inteligencija i snaga oko predsjednika Srbije da bismo dali odgovore na nacionalne izazove koji nisu od juče već sa kojima se Srbija suočava još od devedesetih godina“, poručio je Babalj.
 
On je kazao da interes srpske zajednice na Kosovu i Metohiji treba da nam bude svima misao u ovim teškim danima i izrazio sigurnost da su interesi našeg naroda na KiM i međunarodno dostojanstvo Republike Srbije orjentir prema kojem će Srbija odrediti svoje poteze.
 
„Srpska sloga nam je danas potrebnija nego ikada“,  poručio je Babalj.