TRI DECENIJE RUKOMETNOG SAVEZA REPUBLIKE SRPSKE: Svečana akademija :: Semberija INFO ::

 

TRI DECENIJE RUKOMETNOG SAVEZA REPUBLIKE SRPSKE: Svečana akademija


Povodom 30 godina postojanja Rukometnog saveza Republike Srpske, juče je u Banjaluci održana svečana akademija.

Na svečanoj akademiji je bio prisutan veliki broj bivših i sadašnjih funkcionera, rukometnih trenera, igrača, sudija, delegata i osnivača Rukometnog Republike Srpske.Prvi se gostima obratio legendarni rukometni as Nenad Peruničić koji je emotivni govor završio željama da Rukometni savez Republike Srpske proslavi još mnogo ovakvih jubileja.Prvi predsjednik saveza Dušan Popović i sadašnji predsjednik Marinko Umićević pozdravili su sve goste i zahvalili se svima koji su pomogli razvoj Saveza i rukometa u Republici Srpskoj.

Predsjednik Saveza Marinko Umićević uručio je povelje zaslužnim pojedincima i organizacijama za razvoj rukometa u proteklih 30 godina.Povelje su dobili:

Željko Savić, dugogodišnji sportski radnik iz Bijeljine (posthumno ). Za nesebičan doprinos razvoju rukometa u Republici Srpskoj. Povelju je primio njegov sin Zlatko Savić.

Obrenko Miljković, koordinator mladjih selekcija u RK Bijeljina, dugogodišnji rukometni sudija i predsjednik Omladinske komisije Rukometnog saveza Republike Srpske.Bogdan Rankić. predsjednik Regionalnog rukometnog saveza Bijeljina i predsjednik RK Bijeljina