PREDSJEDNIK ČUBRILOVIĆ ČESTITAO BOŽIĆ :: Semberija INFO ::

 

PREDSJEDNIK ČUBRILOVIĆ ČESTITAO BOŽIĆ


– Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović poželio je u božićnoj čestitki mir, zdravlje i srećan naradosniji hrišćanski praznik Božić.

“U nadi da će novorođeni vitlejemski Mladenac – Hristos izliti svoj blagoslov na Crkvu i cjelokupno društvo, te upraviti naše korake, na pravičnom putu, korisnom i čestitom djelu, za opšte dobro, pozdravljam vas tradicionalnim pozdravom Mir Božiji – Hristos se rodi”, navodi se u čestitki Čubrilovića.

Čestitku povodom Božića predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske uputio je Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i cjelokupnom pravoslavnom narodu srpskom, kao i svim drugim pravoslavnim vjernicima koji Rođenje Isusa Hrista praznuju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

“Povodom nastupajućeg praznika Rođenja Gospoda Isusa Hrista, u ime Narodne skupštine Republike Srpske i svoje ime, upućujem Vam srdačne čestitke i želim vam mir, zdravlje i srećan, Bogom blagosloven, najradosniji hrišćanski praznik”, naveo je Čubrilović.