ZAVRŠEN PROJEKT ZAGRLjAJ ZA MAME I BEBE :: Semberija INFO ::

 

ZAVRŠEN PROJEKT ZAGRLjAJ ZA MAME I BEBE


Zahvaljujući projektu ,,Zagrljaj za mame i bebe”, kojeg je u periodu od 1. do 30. septembra organizovala kompanija Henkel u saradnji s trgovačkim lancem Tropik i mojMarket, kreveti za porodilje i njihovu novorođenčad na Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Banja Luka biće opremljeni novim posteljinama. Tim povodom predstavnici kompanija su, 7. oktobra, posjetili porodilište u Banjaluci i uručili donaciju koju čini 170 setova bolničke posteljine.

-Koristimo ovu priliku da se zahvalimo kompaniji Henkel za donaciju u vidu posteljine koja je namijenjena Klinici za ginekologiju i akušerstvo. Na ovaj način donator je izrazio poštovanje prema radu medicinskih profesionalaca i pokazao društvenu odgovornost i brigu za naše pacijentice”, izjavila je Sandra Radetić, predstavnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC Republike Srpske.

Donaciju je u ime kompanije Henkel uručio Erol Ferović koji je tom prilikom izjavio:

-U lancu vrijednosti kompanije Henkel, briga o zdravlju zauzima važno mjesto. S tim u vezi, ovog puta smo s velikim zadovoljstvom odlučili uputiti donaciju Odjeljenju ginekologije i porodilištu u Banjaluci, kako bismo dali doprinos unapređenju uslova u kojima na svijet dolaze neke nove generacije i provode prve zajedničke trenutke sa svojim majkama. Ova akcija ne bi bila moguća bez podrške našeg partnera, kompanije Tropik, i građana koji su kupovinom Henkelovih proizvoda, Persil, Pervol, Somat i Bref direktno učestvovali u donaciji, za što im se od srca zahvaljujemo”.

Projekt ,,Zagrljaj za mame i bebe” je još jedna u nizu društveno-odgovornih aktivnosti koje je Henkel organizovao u saradnji sa domaćim trgovačkim lancem Tropik i mojMarket.

-Danas više nego ikad trebamo upozoriti na potrebu podrške i pomoći jedni drugima. Mnogo zdravih, srećnih i lijepih beba – to nam treba! Nebrojeno puta smo pokazali da zajedno možemo unaprijediti živote beba i mama u Republici Srpskoj, te svojom misijom želimo da doprinesemo još boljoj njezi novorođenčadi od prvog dana. Briga za najmlađe i njihove roditelje sastavni su dio našeg poslovanja i stoga nam je veoma drago što i u ovoj godini dajemo svoj doprinos ovoj vrsti humanog projekta“ izjavila je Senada Arnautović, rukovodilac službe marketinga domaćeg  trgovačkog lanca Tropik i mojMarket.