Vučić dočekao Si Đinpinga: Dobro nam došli u Srbiju, učinili ste ogromnu čast našoj zemlji :: Semberija INFO ::

 

Vučić dočekao Si Đinpinga: Dobro nam došli u Srbiju, učinili ste ogromnu čast našoj zemlji


Vučić je Siju poručio da Srbija želi da iskrenim gostoprimstvom uzvrati makar malim delom za svu podršku koju kineski predsednik nesebično pruža Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa suprugom Tamarom Vučić dočekao je sinoć na aerodromu "Nikola Tesla" predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga i njegovu suprugu profesorku Peng i tom prilikom je poručio kineskom predsedniku da je ovom posetom učinio ogromnu čast srpskoj zemlji i narodu, koji iskreno voli Kinu i ceni prijateljstvo te zemlje.
 
"Poštovani predsedniče Si, uvaženi prijatelju, dobro nam došli u Srbiju! Ovom posetom učinili ste ogromnu čast našoj zemlji i narodu, koji iskreno voli Kinu i ceni prijateljstvo Vaše velike zemlje. Vizija sveta za koju se zalažete, dala je inspiraciju i snagu i našoj maloj zemlji koja danas hrabro i ponosno korača putem napretka i uspeha", napisao je Vučić na svojoj Insatgram stranici "buducnostsrbijeav".
 
Vučić je Siju poručio da Srbija želi da iskrenim gostoprimstvom uzvrati makar malim delom za svu podršku koju kineski predsednik nesebično pruža Srbiji.

"Živelo čelično prijateljstvo Srbije i Kine, koje se kalilo u teškim vremenima i koje ćemo nastaviti da čuvamo kroz uzajamno poštovanje, razumevanje i čvrstu podršku", zaključuo je Vučić.
 
(Telegraf)