Oglasio se gradonačelnik Zadra o koncertu Aleksandre Prijović: Čemu tolika fama :: Semberija INFO ::

 

Oglasio se gradonačelnik Zadra o koncertu Aleksandre Prijović: Čemu tolika fama


Izvor: Glas Srpske

Tokom jučerašnjeg dana u hrvatskim medijima pojavila se informacija da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu.

Branko Dukić ovim povodom se oglasio za medije, pa rekao da on nema veze sa organizacijom koncerata.

“Živimo u slobodnom društvu gdje svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome”, poručio je Dikić za “Zadarski.hr”.

Podsjetimo, koncert je navodno trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, a hrvatski mediji su pisali da je Dukić izričito odbio da u gradu pjeva srpska zvijezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Navodno Dukić je odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da “nema slobodnih termina” u dvorani Krešimir Ćosić, pisao je “Index.hr”.