Haos na beogradskom aerodromu: Vanredna provjera, kasne letovi! :: Semberija INFO ::

 

Haos na beogradskom aerodromu: Vanredna provjera, kasne letovi!


Foto: Аеродром Београд
Izvor: Glas Srpske

​BEOGRAD - Zbog greške u obaveznom toku kretanja putnika na aerodromskom terminalu, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije vrši vanrednu bezbjednosnu kontrolu zgrade.

To će dovesti do potencijalnog kašnjenja letova u večernjem i jutarnjim talasima, ali za sada nema otkazanih letova, rečeno je u pres službi aerodroma, prenosi B92.net.

Na društvenim mrežama pojavili su se video snimci sa aerodroma, na kojima se mogu videti ogromne gužve na aerodromu usled odloženih letova.

Aerodrom "Nikola Tesla" izdao je saopštenje na društvenoj mreži Instagram.

"Zbog greške u obaveznom toku kretanja putnika na aerodromskom terminalu, Ministarstvo unutrašnjih poslova vrši vanrednu bezbednosnu kontrolu zgrade što će dovesti do potencijalnog kašnjenja letova u večernjem i jutarnjim talasima.

Sve aerodromske službe su u kontaktu sa ostalim učesnicima u avio saobraćaju i preduzimaju sve što je neophodno da se saobraćaj u što kraćem roku normalizuje.

Zahvaljujemo se putnicima na razumevanju i savetujemo da prate red letenja na beg.aero".

U saopštenju Er Srbije navodi se i da službe ove kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se saobraćaj odvija sa što manje odstupanja u odnosu na planirani red letenja.

"Er Srbija žali zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljuje putnicima na razumevanju. Za putnike na letovima čije je vreme poletanja pomereno za više od dva časa, srpska nacionalna avio-kompanija obezbediće posluženje, a sve one koji su izgubili svoje konekcije kompanija preusmerava na alternativne letove."