Vučić: Pred Srbijom period u kome moramo da budemo ujedinjeni :: Semberija INFO ::

 

Vučić: Pred Srbijom period u kome moramo da budemo ujedinjeni


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pred Srbijom novi period "u kome moramo da budemo još snažniji, ujedinjeni i jedinstveni po ključnim pitanjima".

"Pred nama je novi period u kojem moramo da budemo, rekao bih, još snažniji, čvršći, ujedinjeni, jedinstveni po ključnim pitanjima, to ne znači jednoumlje i da nemate pravo da drugačije mislite", rekao je Vučić gostujući u emisiji Hit tvit na Pinku.

"Naprotiv, u Srbiji kao što vidite to je svima dozvoljeno. Srbija je jedina zemlja u kojoj je moguće da zaustavljate međunarodne autoputeve, a da ne budete izubijani, kao što je to slučaj u evropskim demokratskim zemljama, kako se nazivaju", naveo je Vučić, prenosi Tanjug.

Kaže da je važno da dobro pogledamo u budućnost, ali ne šta će biti za neku godinu, već šta će biti za 20 godina i da vučemo poteze u skladu sa tim.

Vučić je rekao da Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave govori o nečemu što je najvažnije za jednu naciju, a to su jedinstvo, zastava, naša prošlost i naša budućnost.

"Poslali smo poruke odlučnosti da opstanemo na svojim ognjištima i da nikome nećemo dozvoliti da nas unižava", naglasio je Vučić.

Potvrdio je da putuje u Njujork, gdje će učestvovati u Generalnoj skupštini UN.

(Tanjug)