SEDMIČNA PONUDA POSLOVA :: Semberija INFO ::

 

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA


Brzi put do posla vodi preko boljiposao.com. Pregledajte 5 posebno odabranih pozicija koje su dostupne za vas ove sedmice!
 
Mutvak traži Radnika u kuhinji (m/ž) za rad u Sarajevu. Poželjno je iskustvo sa tijestom i donerom, ali nije obavezno. Nudimo početnu platu od 1400 KM, topli obrok, bonuse i plaćenu obuku za osobe bez iskustva. Prijavite se putem linka do 21.8.2024.
 
Geomet d.o.o. traži Radnike na pogonu za preradu rude (m/ž) za rad u Olovu. Potrebno je obrazovanje VKV, KV, ili SSS, poželjno iz rudarske, elektro i mašinske struke, kao i vozačka dozvola B kategorije. Nudimo obuku, stimulativno radno okruženje, i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 22.8.2024.
 
Zoo Centar Sarajevo traži Prodavača/Trgovca (m/ž) za rad u Sarajevu. Pozicija uključuje rad s kupcima i prodaju hrane i opreme za kućne ljubimce. Potrebna je minimalno srednja škola, ljubav prema životinjama, odgovornost i komunikativnost. Radno iskustvo je poželjno, ali nije neophodno. Prijavite se putem linka 3.8.2024.
 
Jurčič & Co., d.o.o. nudi se Autolimar na teretnim vozilima (m/ž) za rad u Šenčurju kod Kranja, Slovenija. Traži se samostalnost, marljivost, te minimalno jedna godina iskustva (primamo i početnike). Nudimo rad na puno radno vrijeme, profesionalno okruženje, redovnu i stimulativnu plaću, te regulisanje radne i boravišne dozvole. Prijavite se putem linka do 10.8.2024.
 
Only One Chinese Restaurant traži Pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) za rad u Sarajevu. Nudi se rad u profesionalnom kolektivu uz odlične uslove rada. Kandidati trebaju poznavati higijenske standarde, biti odgovorni, ljubazni i sposobni za rad u timu. Prijavite se putem linka do 1.8.2024.
 
Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!