SEDMIČNA PONUDA POSLOVA :: Semberija INFO ::

 

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA


Ako želite efikasno pronaći posao, posjetite boljiposao.com. Tu vas čeka 5 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!
 
M SAN Grupacija traži Specijalista kontrola kvalitete proizvoda (m/ž) za rad u Kini. Kandidat mora imati završenu SSS/VŠS u elektrotehnici ili strojarstvu, najmanje tri godine radnog iskustva, poznavanje engleskog jezika i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka 20.3.2024.
 
Produkcijska kuća Tim System traži Novinara/Voditelja  (m/ž) za rad u realizaciji televizijskih programa u Sarajevu. Potrebni su kandidati s fakultetskim obrazovanjem, po mogućnosti sa smjerom novinarstvo, i poželjnim radnim iskustvom. Komunikativnost je također važna karakteristika. Prijavite se putem linka do 18.3.2024.
 
Kompanija Geomet d.o.o. iz Olova traži Rukovoditelja službe (sektora) (m/ž) mašinskog održavanja. Odgovornosti uključuju koordinaciju rada s drugim rukovodiocima, izradu operativnih planova i nadzor nad radovima održavanja. Zahtjevi uključuju VSS na Mašinskom fakultetu, 3 godine iskustva u rudarstvu i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.
 
Limited Charm traži Operatere u Call (m/ž) centru za rad na bosanskom jeziku u Sarajevu. Pružaju se fiksna početna plata i bonusi, kao i mogućnost napredovanja u dinamičnom radnom okruženju. Prijavite se putem linka do 3.4.2024.
 
Euro prijevoz d.o.o. traži Vozača kamiona (m/ž) s kategorijom E za međunarodni transport tereta. Radno iskustvo je prednost, ali nije uvjet. Od kandidata se očekuje briga o urednosti kamiona te spremnost za pomoć prilikom utovara i istovara robe. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, uz mogućnost rada vikendom uz prethodni dogovor. Prijavite se putem linka do 24.3.2024.
 
Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!