SEDMIČNA PONUDA POSLOVA :: Semberija INFO ::

 

SEDMIČNA PONUDA POSLOVA


Ako želite brzo pronaći posao, svakako posjetite portal boljiposao.com. Otkrijte koje su 5 atraktivnih pozicija dostupne samo za vas ovog tjedna!
 
Webhelp BH d.o.o. traži Savjetnika za korisničku podršku (m/ž) u Sarajevu s poznavanjem njemačkog jezika. Posao uključuje podršku kupcima, obradu upita i održavanje baze podataka. Nude fiksnu plaću, ugovor na neodređeno, rad u smjenama te druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.
 
Grand Hotel Neum zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je Neum. Nudi se stimulativan osobni dohodak, ugodna radna atmosfera i ugovor o radu na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 24.2.2024.
 
Stamen Modules d.o.o. zapošljava Menadžera logistike (m/ž), Referenta nabave (m/ž), Lakirera (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Sarajevo. Nudi se ugodna radna atmosfera i mogućnost napredovanja. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 14.2.2024.
 
Tim System traži radnika za Organizaciju transporta i logistike voznih parkova u Sarajevu. Potrebno je radno iskustvo i fakultetsko obrazovanje u saobraćajnom, mašinskom ili elektrotehničkom smjeru. Poznavanje rada na računalu (MS Office) je također potrebno. Prijavite se putem linka do 7.3.2024.
 
Agencija za državnu službu BiH traži Direktora za Agenciju za unapređenje stranih investicija u BiH (m/ž) te zapošljavaju na još pozicija (m/ž). Potrebno je 5 godina radnog iskustva, VSS društvenog ili tehničkog smjera, položen stručni upravni ispit, aktivno znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 16.2.2024.
 
Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!