Vučić uputio telegram saučešća porodici ubijenog policajca :: Semberija INFO ::

 

Vučić uputio telegram saučešća porodici ubijenog policajca


FOTO: TANJUG
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća porodici i kolegama policajca Nikole Krsmanovića koga je prilikom rutinske saobraćajne kontrole podmuklo upucao Albanac sa Kosova i Metohije.

"Izuzetno me je potresla vest o smrti hrabrog policajca Nikole Krsmanovića, koji je ubijen u podmuklom napadu dok je časno obavljao tešku dužnost. Njegova posvećenost službi i neustrašivost neizmerno su doprineli očuvanju sigurnosti i mira u našoj zemlji. Njegov gubitak je nenadoknadiv, ne samo za vas, njegovu porodicu, već i za celu našu zemlju", naveo je Vučić.

On je istakao da je Nikola bio istinski heroj, koji je svoj život posvetio zaštiti drugih, a njegova hrabrost i profesionalnost vodile su ga kroz sve izazove i opasnosti koje je njegova služba nosila.

"Primite moje najiskrenije saučešće. Neka vam snaga i hrabrost koje je Nikola pokazivao u životu budu uteha u ovim teškim trenucima. Srbija nikada neće zaboraviti njegovu žrtvu i nesebičnu predanost dužnosti", naveo je Vučić u telegramu saučešća.

U Loznici je sinoć ubijen policajac, dok je drugi teško ranjen, prilikom kontrole na punktu u Lipničkom Šoru "mercedesa" tutinske registracije, u kojem su se nalazile dvije osobe.

Policija intenzivno traga za napadačem koji je prilikom izlaska iz vozila pucao iz pištolja, pogodivši policajca Nikolu Krsmanovića u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića u rame, nakon čega je pobjegao.

Policija je na licu mjesta policija pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan /33/.

(Nezavisne)