Kod Banjalučanina pronađen kokain :: Semberija INFO ::

 

Kod Banjalučanina pronađen kokain


- Banjalučka policija juče je uhapsila N.Ć. iz ovog grada, kod koga su pronašli 9,8 grama kokaina i medicinsku šprica sa crnom otopinom, koja asocira na smolu kanabisa.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Banjaluka, juče su u okviru operativnih aktivnosti usmjerenih na sprečavanje i otkrivanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga uhapsili N.Ć. iz Banjaluke, zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

"Kod navedenog je pronađena i oduzeta pvc vrećica u kojoj se nalazilo oko 9,8 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain i jedna medicinska šprica sa sadržajem crne otopine, koja asocira na smolu kanabisa", navode iz PU Banjaluka.

Dodaju da su sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv navedenog će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelua.


(Nezavisne)