SEKSPERTKINjA OTKRIVA TAJNU DUGOVEČNOG SEKSUALNOG ŽIVOTA! Da li se slažete s njenim kontroverznim receptom? :: Semberija INFO ::

 

SEKSPERTKINjA OTKRIVA TAJNU DUGOVEČNOG SEKSUALNOG ŽIVOTA! Da li se slažete s njenim kontroverznim receptom?


Seksfluenserka sa Instagrama'Nađa Bokodi otkrila je tajnu koja joj pomaže da održi vatru u seksu u dugoj vezi
Kada dođe do romantičnih veza, jedna od prepreka s kojoj se susreću mnogi parovi je kako održati strast živom.
Ukoliko ste s nekim veoma dugo, javljaju se poteškoće da zapalite iskru u odnosu, naročito kad je reč o spavaćoj sobi.

Ipak, jedna žena tvrdi da je pronašla način kako da to spreči i učini stvari živahnim u svojoj dugogodišnjoj vezi. Svoje metode opisuje kao nešto čime je stvorila fenomenalan seksualni život, ali pitanje je hoćete li se složiti s njenim receptom.

Nađa Bokodi, sekspertkinja i samoproklamovana Instagram seksfluenserka iz Australije, otkrila je da svom dečku ne dozvoljava da je - GRLI!

Ova 34-godišnjakinja smatra da je grljenje kao dodavanje arsena u vezu i da su grljenje i seks dve potpuno različite stvari kad je ljubav u pitanju.

- Ne dozvoljavam dečku da me grli. To ne znači da se nikad ne grlimo, ali je veoma retko. Na primer, kad ležimo na kauču u dnevnoj sobi, nismo priljubljeni jedno uz drugo - kaže Nađa i dodatno pojašnjava svoju teoriju.

- Ljudi ne žude za nečim što im je nadohvat ruke i mogu da se osećaju komforno. Potrebno je držati distancu i tako probuditi želju kod partnera.