ISPOVIJEST PJEVAČICE KOJA PRKOSI GODINAMA :: Semberija INFO ::

 

ISPOVIJEST PJEVAČICE KOJA PRKOSI GODINAMA


Foto: Rade Jokić/RAS Srbija
Neda Ukraden u iskrenoj ispovijesti progovorila je o plastičnoj hirurgiji te istakla da nikad nije otišla pod nož, već da je njena ljepota rezultat dugogodišnje njege, kao i genetike.

– Nemam u sebi ni gram silikona. Postoji kraljevski piling i tretman koji godinama prakticiram svakih šest mjeseci. Čini mi se da mi on prija i da se rezultat vidi – rekla je Neda pa je dodala da je, zahvaljujući genetici, od majke naslijedila izražene jagodice tako da nije bilo potrebe ni za dodavanjem filera u lice.
Kako je rekla, Bog joj je dao takvu građu i lice.

– Kad se samo sjetim koliko sam plakala zbog toga kada sam bila mlađa, a sada sam presrećna. Stalno sam se žalila mami zašto mi je podarila okrugle obraze umjesto da budem duguljasta i mršava. Sad mi je drago što imam takve jagodice i takvo lice pa nisam morala ništa da pumpam niti da korigiram. Takođe, i dalje svakoga jutra radim vježbe i vodim računa o svom tijelu, a ne samo o licu – ispričala je ona.

Kako je istakla, ona je dokaz da se i u poznim godinama može izgledati mlado i njegovano. Inače, u bogatoj karijeri, dugoj pet decenija, Neda je otpjevala mnoge hitove, ali joj je jedna pjesma, kako kaže, donijela najveću slavu i novac.

– Pjesma “Zora je svanula” je moja najskuplja pjesma svih vremena. Na njoj sam zaradila najveći bakšiš, a i dalje je tako – bila je iskrena Neda.

Pjevačica, koja ove godine puni 70 godina, promijeni, kako kaže, za tri dana tri države, ništa joj ne pada teško te i dalje sa istim žarom snima, pjeva, nastupa. Na nastupima i dalje vidi više žena nego muškaraca, što je posebno raduje.

– Kada od žena dobijem kompliment, to nije kao kad muškarac kaže: “Što si dobra riba.” Uvijek je iskreniji, jer svaka žena zna koliko je teško da se izgubi samo tri kilograma, da se zategne ruka, noga, napravi frizura. I koliko je teško, zapravo, izgledati lijepo i njegovano, posebno ako uzmemo u obzir tempo kojim živimo – ističe Neda, koja je nedavno izbacila i novu pjesmu simboličnog naziva “Bomba”.

Kako ističe, njena nova pjesma dobra je provokacija, a da li sebe doživljava kao bomba, ostaće tajna.
U novoj godini, kaže, sebi nije poželjela novog muškarca.

– Meni muškarac nije potreban da bih bila srećna. Nedavno sam čitala intervju koji je dala Šer. Pitala ju je mama kada će naći nekog bogatog muškarca i kada će se udati, a ova joj je odgovorila: “Mama, ja sam bogati muškarac”. Tako vam je i u mom slučaju. Ne treba mi muškarac ni zbog emocija ni zbog finansija. Dovoljna sam sama sebi – rekla je kroz smijeh Neda Ukraden.

(Kurir)