Film "Dječak delfin" i film "Vera" u gradskom bioskopu :: Semberija INFO ::

 

Film "Dječak delfin" i film "Vera" u gradskom bioskopu



- 19.11.2022. (subota) film "Dječak delfin" u 18:00 časova

- 19.11.2022. (subota)  film "Vera" u 20:00 časova

Film "Dječak delfin":

Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spašava malog dječaka iz pobjesnelih talasa. Od tada, prijatelji, skoro braća, bezbrižno odrastaju zajedno u čarobnim morskim dubinama. Sve dok jednog dana mir njihovog radosnog malog svijeta ne uništi zla hobotnica. On protjeruje dječaka na kopno, gdje će morati da nauči da živi među ljudima i shvati tajnu svog porijekla. Novi prijatelj, dobrodušni kapetan i delfin Danilo pomoći će dječaku da se nosi sa svim nedaćama – bilo na dnu mora ili na misterioznim dalekim ostrvima. Na tom putu, očekuju vas fantastične avanture.

Glumci: sinhronizovano
Žanr: animirana avantura
Trajanje: 90 min.



Film "Vera":

Film Vera je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svjetskog rata, koju su neki nazivali srpska Mata Hari.
U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, njemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.

U filmu glume Jovana Stoiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Bojan Žirović, Aleksandar Srećković – Kubura, Viktor Savić, Anita Mančić, Tihomir Stanić, Vuk Kostić, Nebojša Dugalić, a režirao ga je Nedeljko Kovačić.

Sala gradskog bioskopa
Cijena ulaznice: 5 KM
 

JU Centar za kulturu "Semberija" Bijeljina