ŽELjKA GRUJIČIĆ, KANDIDAT ZA ODBORNIKA U SKUPŠTINI GRADA BIJELjINA SDS SEMBERIJA - MIĆO MIĆIĆ :: Semberija INFO ::

 

ŽELjKA GRUJIČIĆ, KANDIDAT ZA ODBORNIKA U SKUPŠTINI GRADA BIJELjINA SDS SEMBERIJA - MIĆO MIĆIĆ


Moje angažovanje u politici i motiv za kandidaturu za odbornika je poboljšanje položaja boračke populacije. Ukoliko sjednem u skupštinsku klupu, pored zalaganja, koje je motivisano činjenicom da sam dijete poginulog borca, za boračku populaciju, zalagaću se za bolji položaj žena u ruralnim sredinama, naročito u oblasti obrazovanja, prekvalifikacije, zapošljavanja, zdravstvene i socijalne zaštite, nasilja u porodici i komunikacije, kao i za uravnoteženo učešće muškaraca i žena u odlučivanju, za kvalitetniji kulturni i društveni život našeg grada.

Smatram da treba glasati za SDS Semberije i našeg kandidata za gradonačelnika Miću Mićića, jer tako dajemo glas za budućnost našeg grada. Lista kandidata SDS Smberija - Mićo Mićić sačinjena je od obrazovanih, mladih, kvalitetnih i ljudi sa iskustvom, koji mogu dati ogroman doprinos u oblastima koje zastupaju.

​Trudiću se za bolje uslove života socijalno - ugroženog stanovništva, kao i za bolji položaj naše omladine, za bolji obrazovni sistem, smanjenje nezaposlenosti, za bogatiji kulturni i društveni   život naših sugrađana. Jednostavno rečeno, to su projekti za budućnost naše Bijeljine.