SDS SEMBERIJA: LAŽI NE PROLAZE :: Semberija INFO ::

 

SDS SEMBERIJA: LAŽI NE PROLAZE


Na sve laži i klevete od onih koji su svjesni da ih u nedjelju čeka još jedan ubjedljiv poraz, izborni štab SDS Semberija i Miće Mićića će odgovarati samo istinom i rezultatima.
 
Građani Bijeljine jasno vide da tokom ove kampanje niko od konkurenata Miće Mićića nema ni ideje, ni programa kako da svima u Bijeljini bude bolje. Njihov jedini program je kako da ukaljaju ličnost i djelo Miće Mićića ili nekog od njegovih saradnika.
 
Neki zavedeni ljudi koji mrze i Miću Mićića i ono što je do sada urađeno u Bijeljini poturaju laži o stanju u SDS Semberija i izbornom štabu. Kažemo im : "Hvala vam, dobro smo, i u nedjelju ćemo pobijediti jer građani Bijeljine to žele."
 
Teške optužbe o ucjenama, prijetnjama, otkazima i suspenzijama samo govore o tome šta bi oni radili da se dokopaju i malo vlasti. Pozivamo sve one koji imaju dokaze o kupovini glasova da o tome obavijeste nadležne organe, a ne da izmišljaju kupovinu.

Znaju oni da kandidat za gradonačelnika Mićo Mićić ima nepodijeljenu podršku građana Bijeljine i da će se u nedjelju 15.11. to i vidjeti. Laži kod nas Semberaca ne prolaze. I zato će građani Bijeljine izaći na izbore i zaokružiti broj 3.