SDS SEMBERIJA SA GORNjIM CRNjELOVOM DO POBJEDE :: Semberija INFO ::

 

SDS SEMBERIJA SA GORNjIM CRNjELOVOM DO POBJEDE


SDS Semberija održala je sastanak sa mještanima Gornjeg Crnjelova koji su još jednom pokazali da prepoznaju sve što je Mićo Mićić sa svojim saradnicima uradio u ovoj mjesnoj zajednici, kao i da će nakon pobjede ove stranke na predstojećim lokalnim izborima biti nastavljena realizacija važnih projekata.

Kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Mićo Mićić istakao je da će ove godine biti asfaltirani putevi u Bošnjakovićima i Rušićima, nakon čega neće postojati ni sokak u Gornjem Crnjelovu koji nije asfaltiran.

- Prije nekoliko godina ovdje smo proširili školu, uredili sportsku dvoranu, kabinete za nastavu, asfaltirani su putevi, postavljana javna rasvjeta, a našu odgovornu politiku prema mjesnim zajednicama nastavićemo i u narednom periodu – naveo je Mićić.

Kandidat za odbornika Vitomirka Marjanović kaže da joj je zadovoljstvo da bude uz čovjeka koji je borac za Semberiju.

- Njegovim zalaganjem naša sela su postala funkcionalnija i povezanija sa gradom – rekla je Marjanovićeva.
Željka Grujičić, kandidat SDS Semberija za lokalni parlament, naglasila je da je Gornje Crnjelovo selo dobrih domaćina.

- Sigurna sam da će narod napraviti dobar izbor i 15. novembra zaokružiti jedinu ozbiljnu opciju, a to je SDS Semberija – rekla je Grujičićeva.

Kandidat za odbornika Jovan Gajić istakao je da je Gornje Crnjelovo selo iz kojeg potiče i da je sa mještanima svih ovih godina dijelio i dobro i zlo.

- Nikada ova mjesna zajednica nije zapostavljana od strane Gradske uprave, zahvaljujući Mići Mićiću i njegovim saradnicima. Mi sada predstavljamo novu političku snagu, ljude sa iskustvom koji imaju šta da ponude. Mi ne obećavamo, mi djelima pokazujemo šta možemo – naglasio je Gajić.