SDS Semberija: Grad i Vlada da pomognu Banji Dvorovi :: Semberija INFO ::

 

SDS Semberija: Grad i Vlada da pomognu Banji Dvorovi


Dvorovi su selo dobrih domaćina, a Banja Dvorovi je ogroman potencijal koji treba bolje koristiti, ne samo kako bi bila otvorena nova radna mjesta, već bi povezivanjem Banje sa semberskim poljoprivrednicima bio omogućen sigurniji plasman poljoprivrednih proizvoda – istaknuto je, između ostalog, prilikom sinoćnog razgovora kandidata Stranke demokratske Srpske Semberija za gradonačelnika i odbornike sa mještanima Dvorova.
 
- Ova mjesna zajednica je praktično predgrađe Bijeljine i u infrastrukturu u Dvorovima tokom prethodnih desetak godina uloženo je preko dva i po miliona konvertibilnih maraka. Ipak, pitanje svih pitanja je Banja Dvorovi, koja treba da bude nosilac razvoja ne samo Dvorova ili Semberije, već cijele regije. Nedavno smo se sa srpskim članom Predsjedništva BiH i predsjednikom Vlade Republike Srpske dogovorili da zajedno pomognemo Banji da stane na noge. Ovdje treba, prije svega, završiti hotel i zatvoreni bazen i to će biti prvi korak da Banja zaživi u punom kapacitetu – ocijenio je trenutni gradonačelnik i kandidat SDS Semberija za novi gradonačelnički mandat Mićo Mićić.

 
Na skupu SDS Semberija obratila se i Snježana Kašiković, kandidat za odbornika u Skupštini Grada, istakavši da je njen glavni cilj unapređenje položaja djece, jer je profesionalno vezana za djecu kao psiholog u vrtiću.
 
- S druge strane, moji roditelji su nastanjeni u Dvorovima, upoznata sam sa potrebama ove mjesne zajednice i mislim da bi razvoj Banje bio važan za razvoj cijelog Grada Bijeljina – ističe Snježana Kašiković.

Semberija info