Mladi košarkaši iz Ugljevika otputovali na Zlatibor: Gosti "Crvene zvezde" :: Semberija INFO ::

 

Mladi košarkaši iz Ugljevika otputovali na Zlatibor: Gosti "Crvene zvezde"


Mladi košarkaši iz Ugljevika, njih 18 uzrasta od 11 do 15 godina krenuli su danas na sedmodnevni Košarkaški  kamp Košarkaškog kluba "Crvena zvezda"  koji se održava na Zlatiboru.
 
Mališani su otputovali uz podršku opštine Ugljevik koja ih je finansijski podržala sa 5.400 KM.
 
Načelnik Ugljevika Vasilije Perić ispatio je dječake i djevojčice na put poželivši im dobre sportske rezultate i uspješno sticanje novih iskustava.
 
Perić je podsjetio da godinama unazad opština Ugljevik materjalno podržava ovakve aktivnosti i najavio još snažniju podršku a sve s ciljem zdravog odrastanja i razvijanju sportskih aktivnosti kod najmlađih.
 
-Sinoć smo ispratili članove kulturno-umjetničkog društva "Trnova" put Bugarske, a danas mlade košarkaše na Zlatibor. Danas počinje i besplatna škola plivanja čiji je pokrovitelj opština Ugljevik i zbog toga smo srećni jer u potpunosti podržavamo naše najmlađe da se bave sportom i čini im ljetnji raspust sadrzajnijim i ljepšim-dodao je Perić.
 
Trener ekipe Milorad Jovičić izrazio je zadovoljstvo jer već desetu godinu zaredom mališani iz Ugljevika su gosti Košarkaškog kampa "Crvene zvezde".
 
-Mališani će na kampu raditi sa vrhunskim trenerima i imaće priliku da se druže sa vršnjacima iz regiona kao i da provode vrijeme sa nekim od zvezdinih prvotimaca-rekao je Jovičić.