U Ugljeviku otvorene kancelarije Republičke stranke Srpske :: Semberija INFO ::

 

U Ugljeviku otvorene kancelarije Republičke stranke Srpske


U Ugljeviku su otvorene kancelarije Opštinskog odbora Republičke stranke Srpske /RSS/ čime je nastavljeno širenje ove političke partije u drugim opštinama i gradovima Republike Srpske, a osnivač i predsjednik RSS Slavenko Ristić izjavio je tokom svečanosti da veliki broj prisutnih Ugljevičana pokazuje da su prepoznali kvalitetne ideje i ciljeve ove stranke.


 
- Ugljevik vidimo kao važnu kariku u sistemu opštinskih i gradskih odbora koje kontinuirano osnivamo. Politika je sredstvo pomoću kojeg možemo da promijenimo našu realnost, ali i budućnost. Opštinski odbor RSS Ugljevik već je okupio dvije stotine članova, a nekima smo ovom prilikom uručili članske kartice. Posebno mi je drago što RSS ima kancelarije u Ugljeviku, jer je i moje porijeklo odavde, sa prostora Podmajevice, iz Donje Trnove – istakao je Ristić.
 
On je naglasio da će se RSS, zajedno sa Ugljevičanima, truditi da učini ovu opštinu boljim i perspektivnijim mjestom za život.
 
Predsjednik Opštinskog odbora RSS Ugljevik Miko Jović rekao je da će RSS u Ugljeviku biti važan faktor odlučivanja.
 
- Ideja je da okupimo prvenstveno mlade, koji se nisu bavili politikom, ali u članstvu svakako imamo i ljude čije će nam dugogodišnje iskustvo mnogo značiti u radu. Smatram da RSS ima snagu da u Ugljeviku postigne odlične rezultate u budućnosti – naveo je Jović.
 
Kancelarije Republičke stranke Srpske u Ugljeviku nalaze se na adresi Njegoševa 5, u centru, pored zgrade Pošte.