Ugljevički "Kompred" obilježio Malu Gospojinu: Prepoznatljiv po pozitivnim rezultatima :: Semberija INFO ::

 

Ugljevički "Kompred" obilježio Malu Gospojinu: Prepoznatljiv po pozitivnim rezultatima


Komunalno preduzeće "Kompred" iz Ugljevika danas je lomljenjem slavskog kolača obilježilo krsnu slavu Rođenje Presvete Bogorodice - Malu Gospojinu.

Direktor ovog preduzeća Milan Lazić rekao je da preduzeće iz godine u godinu bilježi pozitivno poslovanje i čestitao slavu svim zaposlenima, uz zahvalnost za predani rad i postignute rezultate.

"Konstantno unapređuje kvalitet poslovanja i pružanje usluga, a upravo na dobrobit 4.200 domaćinstava, naših korisnika", rekao je Lazić novinarima.On je podsjetio da je proteklo ljeto bilo sušno, ali da nije bilo restrikcija vode, niti zastoja u odvozu čvrstog otpada.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić istakao je da je "Kompred" jedan od najuspješnijih preduzeća na području ove podmajevičke opštine, zahvaljujući dobrom radu svih radnika i rukovodstva.

"`Kompred` pruža izuzetno kvalitetne usluge, posebno kada je riječ o vodosnabdijevanju, a važno je i da kvalitetno pruža usluge prikupljanja i uklanjanje kućnog odpada na zadovoljstvo svih građana", rekao je Perić.

On je dodao da opština Ugljevik pomaže rad ovog preduzeća i najavio dalju podršku.

"Ovo preduzeće je jedno od rijetkih u Srpskoj koje ima pozitivan finansijski izještaj", istakao je Perić i čestitao radnicima i rukovodstvu današnju slavu.

Kum slave, direktor Rudnika i termoelektrane /RiTE/ Ugljevik Čedomir Stojanović ocijenio je izuzetnom saradnju sa "Kompredom" koji, prema njegovim riječima, profesionalno obavlja svoje usluge koje pruža ovom privrednom gigantu.

Stojanović je izrazio zadovoljstvo jer je RiTE Ugljevik tradicionalno kum slave "Kompreda" i poželio radnicima i rukovodstvu da nastave sa uspješnim radom.


Za Semberija info - Mladen Vasilić