Opština Ugljevik potpisala ugovor za gradnju nove podloge na sportskom terenu :: Semberija INFO ::

 

Opština Ugljevik potpisala ugovor za gradnju nove podloge na sportskom terenu


Zamjenik načelnika Ugljevik Vanja Zekić potpisala je danas ugovor o postavljanju multifunkcionalne podloge na sportskom terenu Srednjoškolskog centra „Mihailo Petrović Alas“ koji se finansira  iz sredstava američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u okviru projekta „Pro budućnost“ i budžeta opštine Ugljevik a vrijednosti je 78.390 KM.

Zekićeva je nakon potpisa ugovora rekla da će se iz lokalnog budžeta za ovu namjenu izdvojiti 30 odsto od ukupno predviđenih sredstava.

„Nova podloga će omogućiti bezbjednije bavljenje sportom, učenicima i svima koji koriste ove terene, a to su tereni za odbojku, košarku, rukomet i mali fudbal“, rekla je Zekićeva novinarima te izrazila uvjerenje da će se, nakon postavljanja ove podloge još više mladih ljudi baviti sportom i zdravim načinom života.

Ovaj projekat implementira američka nevladina agencija /CRS/ iz Sarajeva a njen predstavnik Dženana Memišević Panjeta zahvalila je opštini Ugljevik koja učestvuje u ovom projektu.

„Sredstvima USAD-a i opštine Ugljevik, građani će dobiti jako lijep multifunkcionalan sportski teren u centru grada“, rekla je Memiševićeva.

Potpisu ugovora prisustvovali su predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić, potpredsjednik Skupštine Ugljevika Dragan Đokić i direktor Srednjoškolskog centra „Mihailo Petrović Alas“ Stevo Benović.


​Za Semberija info - Mladen Vasilić