LOPARE: TRIDESET GODINA PODRŠKE SDS-u NA MAJEVICI :: Semberija INFO ::

 

LOPARE: TRIDESET GODINA PODRŠKE SDS-u NA MAJEVICI


Na Majevici, a posebno u opštini Lopare, SDS već trideset godina pobjeđuje. Pobjede su jednako snažne i ubjedljive bilo da su u pitanju lokalni ili opšti izbori za organe vlasti Republike Srpske i BiH. 
Majevičani povjerenje daju SDS-u zbog stabilne i realne politike.
 
Po riječima načelnika opštine i predsjednika OO SDS Lopare Rade Savića to povjerenje će trajati i dalje jer su realizovani brojni projekti od interesa za građane:
 
"Asfaltirali smo 250 kilometara lokalnih puteva, angažovali se sa privrednicima na pokretanju skoro svih privrednih subjekata koji su nekada postojali, ostvarili korektan i dostojanstven odnos sa borcima, izgradili kuće za porodice stradale u klizištima, uveli mjere populacione politike i posebno smo ponosni na našu dijasporu sa kojom imamo odličnu saradnju pretočenu u konkretne projekte" - navodi Savić.


 
Nakon liturgije i lomljenja slavskog kolača urečene su Povelje i zahvalnice SDS-a.
 
"U ovoj porti crkve u Mačkovcu je i osnovan SDS u Loparama, kada sam i lično prisustvovao, danas trideset godina posle tog događaja smo na istom mjestu, srećan sam i ispunjen emocijama"- rekao je Cvjetko Mitrović, jedan od dobitnika Povelje SDS-a.
 
Obilježavanje ovog jubileja i krsne slave SDS-a u Loparama je provedeno u skladu sa epidemiološkom situacijom.

Opština Lopare