"Žene su stubovi porodice i otadžbine" NPS Lopare organizovao Osmomartovski prijem za Majevičanke :: Semberija INFO ::

 

"Žene su stubovi porodice i otadžbine" NPS Lopare organizovao Osmomartovski prijem za Majevičanke


U eri modernog življenja, današnjici, rad svake žene treba da bude još više poštovan i cijenjen, jer njihovo znanje i um su neizostavni dio svijeta a samo postojanje žene  je blagodat čitavoj planeti, poručeno je sinoć na Osmomartovskom prijemu za članice Narodne partije Srpske u Loparama.
 
Predsjednik Opštinskog odbora NPS Lopare Srećko Ilić zahvalio je svim članicama na predanom radu za dobrobit svih građana majevičkog kraja.
 
-Vaša snaga i volja za radom je pokretač mnogih procesa u društvu, ali i od kako postoji društvo, žene su uvijek bile važne u svakom istorijskom događaju, još od vremena prije Majke Jevrosime pa do današnjih dana-rekao je Ilić.
 
On je dodao da su žene snažan oslonac i stub porodice ali i države.
 
-Jedan od ciljeva Narodne partije Srpske u narednom periodu jeste da vam ukažemo još više pažnje, poštovanja i ljubavi da bi naše porodice, zavičaj, otadžbina bili napredniji, bolji, ljepši, organizovaniji uz podršku vašeg besprekornog rada-zaključio je Ilić.
 
Predsjednica Aktiva žena NPS Lopare Gorica Vasiljević Prelić čestitala je članicama Međunarodni dan žena sa porukom da uvijek budu, kao i do sada, na visini zadataka ali prije svega da ih prati dobro zdravlje i sreća.
 
-Drage Majevičanke, hrabre, pravdoljubive, odane svom zavičaju, nastavite ono po čemu ste prepoznate, ne samo u Srpskoj, a to je rad i djelanje za naš kraj, naše porodice kojima ste najznažniji stub i podrška-rekla je Prelićeva.
 
Prijem je bio organizivan za članice NPS-a  u loparaskom restoranu "AS" a prisustvovao je i generalni sekretar NPS Diko Cvijetinović kao i predsjednik NPS Ugljevik Dragiša Vidaković.