NAUTIČKI KLUB BRČKO ORGANIZUJE GRADSKU REGATU :: Semberija INFO ::

 

NAUTIČKI KLUB BRČKO ORGANIZUJE GRADSKU REGATU


Karneval na vodi

Kako je najavljeno,  „Gradska regata-Karneval na vodi 2021“ biće održana 8. avgusta 2021. godine u Brčkom, a u organizaciji Nautičkog kluba Brčko.

Manifestacija pod nazivom „Gradska regata – Karneval na vodi 2021“ sastoji se od defilea okićenih plovila i cjelodnevnog druženja na rijeci Savi, te velikog koncerta na obali kojim se manifestacija završava u večernjim satima. Cilj manifestacije je promocija i afirmacija rijeke Save i doprinos unapređenju nautičkog turizma grada, te promocija gradskog izletišta Ficibajer.

-Očekujemo oko 300 plovila i oko 1500 učesnika, kako iz našeg grada, tako i iz susjednih opština i gradova i svi su dobrodošli. U okviru manifestacije biće organizovan bogat kulturno-sportski program. Početak regate je u 11 sati kada plovila kreću sa lokaliteta Ficibajer i idu uzvodno rijekom Savom  do lokaliteta Rajevo Selo, gdje je predviđeno druženje, a potom se vraćaju nazag do Ficbajera gdje će biti organizovan defile plovila i muzički dio programa. U muzičkom dijelu programa učestvuju „Zvijezda Granda“ Jasmin Hasić i estradni umjetnik Semir Cerić Koke.

Prijave za učešće na regati vrše se svakim radnim danom od 8 do 16 sati u prostorijama Nautičkog kluba ili putem zvanične Fejsbuk stranice Klub https://www.facebok.com/nkbrckocom.

Potvrda učešća je obavezna na dan održavanja regate'', precizirali su iz Nautičkog kluba Brčko.