Dom zdravlja: Najvažniji su nam zadovoljni pacijenti :: Semberija INFO ::

 

Dom zdravlja: Najvažniji su nam zadovoljni pacijenti


Bijeljinski Dom zdravlja je tokom 2018. godine postigao odlične rezultate i sve što je planirano, realizovano je, rečeno je na tradicionalnom prijemu za poslovne saradnike i medije. Direktor Doma zdravlja Duško Milovanović je naglasio da su veoma zadovoljni što imaju pozitivne ocjene od korisnika usluga ove zdravstvene ustanove i dodao da konstatno rade na stvaranju uslova za što bolju zdravstvenu zaštitu građana.


 
- U ovoj godini smo kompletno opremili i otpočeli sa radom Službe za radiološku i ultra zvučnu dijagnostiku, opremili smo i pustili u rad objekat vešeraja, centralne sterilizacije i počeli smo sa radom u novom objektu u Novoj Janji, rekao je Milovanović. On je najavio da će u narednoj godini raditi na poboljšanju pristupa osobama sa invaliditetom i teže pokretnim osobama, planiraju izgradnju lifta, kupovinu dva nova sanitetska vozila i dugu potrebnu opremu. Zamjenik direktora Igor Novaković, izrazio je zadovoljstvo stabilnošću poslovanja Doma zdravlja.

- Imamo sve vrijeme korektnu saradnju sa poslovnim partnerima, kao i sa Gradskom upravom, resornim ministarstvom i Fondom zdravstvene zaštite RS, rekao je Novaković. Iz ove zdravstvene ustanove poručuju da nastavljaju sa stvaranjem uslova za još bolju zdravstvenu zaštitu stanovništva, jer zadovoljani pacijenti su im najvažniji.

O.Stjepanović
Foto: B.Milošević