Aktivnosti Udruženja "Impuls" povodom praznika :: Semberija INFO ::

 

Aktivnosti Udruženja "Impuls" povodom praznika


Udruženje žena sa invaliditetom „Impuls“ priprema niz aktivnosti koje će biti realizovane 29.12.2018. (subota) sa početkom u 10.00 sati u prostorijama Udruženja „Impuls“ (Račanska 92).
 
Naime Udruženje je uz finansijsku podršku Grada Bijeljina, a zahvaljujući odobrenom projektu „Znam da mogu“ izvršilo nabavku 20 paketa humanitarne pomoći koji sadrže osnovne prehrambene i higijenske proizvode. Paketi će biti podijeljeni članicama koje su u stanju socijalne potrebe i sa teškim oblikom invalidnosti.

Takođe pored toga obzirom da Udruženje ima dugogodišnju uspješnu saradanju sa Bibliotekom „Filip Višnjić“ za 28 članica Udruženja omogućeno je besplatno članstvo u biblioteci za 2019. godinu te će im se dodijeliti i članske karte.

Kako nam idu u susret i praznici udruženje će najmlađe, djecu majki sa invaliditetom, obradovati i  novogodišnjim paketićima koje su ove godine obezbijedili učenici Ekonomske škole Bijeljina zajedno sa svojim profesorima, a kroz akciju koju je samoinicijativno pokrenuo i doveo do kraja Savjet učenika Ekonomske škole Bijeljina. Radost Udruženja, djece i njihovih majki će tim biti veća što će upravo učenici Ekonomske škole djeci podijeliti 12 paketića i zajedno sa njima realizovati kreativne radionice